Zelf facturen inboeken

Boekt u zelf facturen in een boekhoudsoftware en wenst u te werken met PIAzza voor uw facturatie? Dat kan, indien u hiervoor inlogt op de server van uw kantoor via een token.

Wat moet u doen?

• Laat uw kantoor weten dat u met PIAzza wenst te werken. Zij zullen uw dossier opstarten en op de juiste manier configureren zodat u zelf kan inboeken.
  • Wanneer u een aantal facturen in PIAzza hebt verwerkt en wenst in te boeken in de boekhoudsoftware, navigeert u naar "Boekhouder" in het hoofdmenu.

• Klik op "versturen". (het e-mailadres dat u ziet staat is dat van uw dossierbeheerder. Die zal een mailtje ontvangen, maar hoeft daar niets mee te doen. U kan steeds het e-mailadres aanpassen zodat u hen niet stoort.)
    • door op "versturen" te klikken, zendt u alle nieuwe facturen van Billit naar de server van het kantoor.
  • Log in op de server van uw kantoor.
  • Op het bureaublad zal een mapje staan met uw facturen uit PIAzza. Dit is in UBL formaat, dus niet meteen leesbaar voor ons.
    • OPGELET: dit kan even duren. Verschijnen de facturen na 30 minuten nog niet, neem dan contact op met uw kantoor.
  • Via de boekhoudsoftware kan u die facturen vervolgens inboeken.
  • Ingeboekte facturen zullen verdwijnen uit het mapje op het bureaublad. Zo weet u of alle facturen juist verwerkt zijn.