Een factuur opladen in PIAzza

Elke factuur dient door de "digitale brievenbus" (Snelle Invoer) te gaan vooraleer PIAzza ermee aan de slag kan. Hieronder vindt u hoe u facturen in de digitale brievenbus oplaadt.

Opladen van uw computer

Heeft u facturen ingescand en in PDF formaat op uw computer staan? Klik dan op de oranje knop "toevoegen" en selecteer de verschillende PDF documenten.

PIAzza zal u aangeven wanneer u ze verder kan bewerken.

Mailen naar PIAzza

Krijgt u facturen per mail? Stuur ze rechtstreeks door naar het respectievelijke emailadres in de Snelle Invoer.

NOTE: PIAzza zal enkel de BIJLAGEN uit de mail als factuur behandelen, niet de mail zelf.

PEPPOL

Elke factuur die via het PEPPOL netwerk naar u wordt verstuurd, zal in de Snelle Invoer terecht komen. Dit gebeurt automatisch en hier hoeft u niets voor te doen.

Bonnetjes fotograferen via de app

Meer info hier.