Bankkoppeling automatiseren

PIAzza biedt u de mogelijkheid om betalingsopvolging te doen van uw facturen. U hoeft dus niet langer manueel uw bankrekeningen te controleren en alle onbetaalde facturen te overlopen.

Hiervoor heeft u een koppeling nodig met uw bank. De koppeling verloopt via Codabox, waar u via uw boekhoudkantoor normaal gezien al toegang tot heeft. Is dit niet het geval, neem aub contact op met uw kantoor.

Codabox levert dagelijks een update aan PIAzza. Wilt u de updates automatisch zien, volg dan de stappen hieronder.

Navigeer naar “Bank” in het hoofdmenu en vervolgens naar “Automatiseer > meer opties”.

• Klik op “Token aanvragen”.
  • PIAzza zal nagaan bij Codabox of uw bedrijf actief is.
    • Indien uw bedrijf actief is bij Codabox zal Codabox een mail sturen naar het emailadres dat bij Codabox bekend is
    • Indien uw bedrijf niet actief is, neem dan contact op met uw kantoor.
  • Kopieer de token uit de mail van codabox
  • Plak de token in het veld in PIAzza, aanvaard de voorwaarden en klik op “opslaan”. Het kan enkele dagen duren vooraleer de koppeling actief is. U zal de dagafschriften bij “bank > overzicht” zien binnenkomen.